Organisation   Arbejdsgrupper   Udvalg   Bestyrelse   Medlemmer

Lions Club Rødding

Lions Club Rødding blev stiftet den 3 december 1966 på Rødding Højskole som en del af Lions Clubs International - en verdensomspændende sammenslutning af Lions klubber med en fælles ide`grundlag.

Hensigten er bl.a. at hjælpe vanskeligt stillede medmennesker. Det har klubben gjort ved gennem mange forskellige aktiviteter at indsamle midler, så der har kunnet ydes støtte til en lang række projekter lokalt, nationalt og ude i den store verden.

Lions kan selvfølgelig ikke hjælpe overalt, der må ske en prioritering. Men vi synes, det er særlig vigtigt at træde til, hvor ingen offentlige instanser eller andre private organisationer går ind og hjælper.

Igennem årene har Lions Club Rødding fået en fantastik opbakning fra både erhvervslivet og private i Rødding Kommune. Vi er meget taknemmelige for den store imødekommenhed overfor sponsorering af vore projekter.

At være medlem af Lions betyder, at man ind imellem må gøre en vis indsats i forbindelse med vores hjælpearbejde. Lions er imidlertid meget mere end en humanitær organisation. Og belønningen for det, kommer gennem et godt kammeratskab og en masse spændende oplevelser. Den side er økonomisk skarpt adskilt fra den humanitære og betales af medlemmernes egne lommer.

Medlemmerne i klubben er ganske almindelige mennesker, som har fundet sammen for at have det sjovt sammen. Men som samtidig anspores til at udvise en vis etik i deres færden, både i klubben og ude i samfundet.

Mindst lige så væsentlig som den humanitære side af Lions er den internationale. Faktisk er det første punkt i Lions sammenslutningens hensigtserklæring at skabe og opretholde gensidig forståelse mellem verdens folk. Det bidrager Rødding klubben også til på flere måder - og dermed får medlemmerne samtidig et ekstra pift udover det sædvanlige.

LC RØDDING