Ungdomsrejselegat   Ungdomsudveksling   Ferieboliger   Donationer

Lions aktiviteter

Jule Julelotteri:
Hvert år op til jul starter Lions Club Rødding, sammen med andre Lions Club'er i Syd- og Sønderjylland og JydskeVestkysten, det berømte jule lotteri.
Små skrabe lodsedler, hvor der er mulighed for at vinde penge eller nye lodsedler. På lodsedlerne er der desuden et nummer, som man senere kan vinde på.
Gevinsterne til julelotteriet er givet som sponsorstøtte fra erhvervsdrivende og private i Rødding Kommune.

Lions Quest:
Er et tilbud til folkeskolens 4., 5. og 6. klasse om et uddannelsesmateriale, der skal være med til at gøre børn og unge mere selvbevidste, og lære dem at sige NEJ, først og fremmest til narko, men også til alkohol, og samtidig forsøge at forebygge mobning i klasserne og i skolegården.