Lions RøddingVelkommenOm LionsKlubbenMødekalenderAktiviteterKontaktLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave
Lions logo og motto

Lions Clubs International er i dag verdens største private humanitære hjælpeorganisation med over 1,4 millioner medlemmer i over 194 lande og geografiske områder.

 

 

Lions We Serve  

Lions Clubs Internationals emblem er et stort guldfarvet "L" anbragt i et cirkelformet, blåt felt, omgivet af to løvehoveder, der ser i hver sin retning. Cirklen udtrykker enhed og fællesskab for medlemmer og klubber. Løvehovederne, der ser til begge sider, symboliserer medlemmerne, der spejder efter områder, hvor der er behov for en uselvisk indsats. For lions symboliserer den blå farve trofasthed, mod og engagement for en sag. Guldfarven er udtryk for ærlig hensigt, mildhed i dommen over andre, renhed i livsførelsen og gavmildhed i tanke og handling.

Lions motto er:

 We Serve - vi hjælper
 
Herfra kommer navnet

Lions er sammensat af forbogstaverne i ordene:
 

Liberty, Intelligence, Our Nations Safety

Lions er et internationalt samarbejde, hvor lokale, selvstændige klubber spiller hovedrollerne - med international overbygning.
Her planlægges fælles opgaver, der omsætter millioner af kroner hvert år til programmer for børn, unge, syge og handicappede, ældre og mennesker i social nød.

Billedet er overalt det samme: Hver indsamlet krone går direkte til formålet. Lions-medlemmerne betaler al administration af egen lomme i form af et kontingent.

Lion 
  
Læs mere på: www.lions.dk 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark